Drikkevarer

Øl

San Miguel Especial – kr. 40,-
En lys, klar og gylden lagerpilsner.

San Miguel Fresca – kr. 40,-
Let og sprød øl der serveres sammen med en skive lime/citron.

Estrella Damm Daura (Glutenfri) – kr. 40,-
Dejlig forfriskende smagfuld pilsner med let smag af appelsiner.

Frit valg 3 stk – kr. 100,-

Rødvin

TOFTERUP BROTHERS ØKO RØD – Spansk vin – Dansk håndværk.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
Danmarks første og eneste “Master of Wine” Jonas og prisbelønnede David er brødrene Tofterup. Fornemt blend af Tempranillo som giver modne mørke bær og Shiraz der tilfører farve og krydderier, især peber. Blød syre, afrundede tanniner og masser af herlig frugtsmag. Perfekt til pasta, pizza, helstegt kylling med urter – i det hele taget letkrydrede retter.

FAUSTINO VII TINTO – Klassisk og let krydret Rioja. 

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-

Ren og klar kirsebærrød farve. Fin duft af kirsebær, hindbær og jordbær og lette fadnoter af vanilje og tobak. Saftig og intens smag som slutter af med et strejf af frugtsødme. En rigtig allrounder der klarer de fleste af det danske køkkens retter og heller ikke går af vejen for et bord med pølser og ost.

CASTILLO DE ANNA RØDVIN TEMPRANILLO – Spanske fristelser.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
Castillo de Anna Tempranillo er en imødekommende og intens rødvin fra Valencia. Med en skøn kirsebærkarakter, som er typisk for Tempranillodruen. Denne medium fyldige vin med en elegant finish er perfekt til gryderetter, vildt og modne oste.

Hvidvin

TOFTERUP BROTHERS ØKO HVID – Spansk vin – Dansk håndværk.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
Danmarks første og eneste “Master of Wine” Jonas og prisbelønnede David er brødrene Tofterup. De to klassiske druer Verdejo og Macebeo samt Sauvignon Blanc giver hhv forfriskende citrusaromaer, fylde og blødhed samt sprød syre og duft af passionsfrugt. Forfriskende vin med masser af frugt og et hit til pasta med fisk, kylling, ovnbagt fisk og sushi.

FAUSTINO VII BLANCO DOCa RIOJA – Hvidvin fra historisk hus.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
Viura fra Faustinos egne marker har givet en lys gylden farve med grønne reflekser. Friske og delikate noter af grønne æbler, pærer, citrus og akacie. Let og forfriskende i munden hvor frugt og urter dominerer og fin mineralitet slutter af. En rigtig allrounder til pasta- ris og vegetarretter og til de fleste oste.

CASTILLO DE ANNA BLANCO.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
En delikat, sprød og superfrisk hvidvin fremstillet på Macabeo. Vinens aromaer er spækket med intense indtryk af pære, friske grønne æbler og tropiske frugter – især ananas. Smagen er frisk og lækker med en meget dæmpet syre og en lang, tiltalende tropisk frugtsmag.

Rosé

TOFTERUP BROTHERS ØKO ROSÉ – Spansk vin – Dansk håndværk.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
Danmarks første og eneste “Master of Wine” Jonas og prisbelønnede David er brødrene Tofterup. Til roséen har de brugt de tre spanske druer, Garnacha Tinta der bidrager med intense aromaer af hindbær og jordbær, Bobal med frisk syre og røde kirsebær og Tempranillo der tilfører fylde. Let og forfriskende rosévin med masser af røde bærfrugter.

FAUSTINO VII ROSADO DOCa RIOJA – Rosévin fra historisk hus.

Flaske kr. 95,- / Glas kr. 35,-
Viura og Tempranillodruer fra egne marker i skøn forening. Intens og frugtig i næsen med duft af jordbær, kirsebær, rosenblade og mandler. Delikat, frisk og frugtig i munden med behagelig medium lang eftersmag. En rigtig allrounder der klarer de fleste pastaretter, grillede grøntsager og lette fiskeretter.

CASTILLO DE ANNA ROSADO.

Flaske 95,- / Glas kr. 35,-
Monastrell (Mourvedre i Provence) kræver varme og det har Valencia regionen. Smuk pink farve og intens duft af hindbær, jordbær, blomster og fennikel. Frisk og læskende smag, med dejlige bær og en god eftersmag. Om sommeren er det et rendyrket ‘terrasse-hit’.

Cocktail

Sangria – kr. 75,- / 2 stk. kr. 125,-
Den skønne spanske cocktail med rødvin, Grand Marnier, appelsinjuice og masser af frugter og bær som i en mundfuld smager af sol, sommer og ferie.

Der kan tilkøbes “Fri bar” af vores udvalgte drikkevarer under spisningen eller efter ønske.

Indhent tilbud på drikkevarer og ”spansk tema” samt evt. andre ønsker til arrangementet, såsom borddækning, servering mm.

Alle oplyste priser på hjemmesiden er vejledende.